Referenties

 1. Stadsbrouwerij Enschede

  In de stadsbrouwerij van Enschede hebben wij de inbraak-, brand- en camerabeveiliging verzorgt.

  In de Menistenkerk achter de Oude Markt van Enschede bevindt zich de stadsbrouwerij. Naast de brewpub van Stanislaus Brewskovitch bevindt Squal Media zich ook in het pand.

 2. Gemeente Enschede

  Alarm Wesa verzorgt voor de Gemeente Enschede op verschillende locaties de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabeveiliging.

  In 2017 heeft Alarm Wesa in samenwerking met de gemeente Enschede het volledige Stadhuis, zowel binnen als buiten, voorzien van camerabeveiliging. Wij moesten hierbij rekening houden met de monumentale waarde van het object, hierdoor zijn de beveiligingscamera’s zo onzichtbaar mogelijk geïnstalleerd. Zowel in dag- en nachtsituatie geven deze beveiligingscamera’s een full HD kleurenbeeld.

 3. Hyundai Baumaschinen

  Alarm Wesa verzorgt voor Hyundai Baumaschinen in Bad Bentheim de inbraakbeveiliging en camerabeveiliging.

  Ook over de grens in Duitsland is Alarm Wesa actief. In 2015 heeft Alarm Wesa de volledige inbraak- en camerabeveiliging verzorgd voor Hyundai Baumaschinen in Bad Bentheim.

   

 4. Vazquez

  Alarm Wesa heeft ons geweldig geholpen terwijl zij nog niks voor ons hadden gedaan. Na een inbraak kwamen ze binnen één dag tijd met een noodoplossing zodat ons pand in Enschede goed beveiligd was vóór de periode dat ons nieuwe systeem kwam. De service die zij verlenen is van hoog niveau en zeer klantvriendelijk waarbij de beste oplossing centraal staat. Wij raden zakelijk Twente zeker Alarm Wesa aan.

  Maarten Vazquez
  Vazquez B.V.

 5. Leurink Mode

  Alarm Wesa verzorgt voor Leurink Mode in Borne de inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

  De volledige winkel is voorzien van Bandit mistgeneratoren. Hierdoor maken inbrekers geen kans, want wat je niet kan zien kan je niet stelen.

 6. La Cubanita

  Alarm Wesa verzorgt voor verschillende locaties van La Cubanita de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabeveiliging.

  In 2015 heeft Alarm Wesa de locatie Enschede volledig beveiligd met inbraak-, brand- en camerabeveiliging. In 2018 heeft Alarm Wesa de locaties Arnhem en Ede volledige beveiligd met inbraak-, brand- en camerabeveiliging.