Referenties

 1. HST Enschede

  Voor HST Enschede verzorgen wij voor alle panden op het Transportcentrum de alarmsystemen. De alarmsystemen zijn zo ingericht dat alle systemen gekoppeld zijn met een beheersysteem. Omdat HST meerdere panden heeft is het door middel van het beheersysteem dit makkelijk te onderhouden.

 2. Snellers Exclusieve Auto’s

  Sinds jaar en dag worden onze panden elektronisch beveiligd door Alarm Wesa. Al die jaren hebben zij bewezen goede en betrouwbare installaties te leveren en een meer dan zeer goede service verleend tegen concurrerende tarieven.

  Daar waar in het verleden is gevraagd om hulp, waren alle medewerkers daartoe altijd en direct bereid. Voor mij valt Alarm Wesa onder de noemer “beste keuze”.

  Louis Snellers
  Snellers Exclusieve Auto’s

 3. Gemeente Enschede

  Alarm Wesa verzorgt voor de Gemeente Enschede op verschillende locaties de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabeveiliging.

  In 2017 heeft Alarm Wesa in samenwerking met de gemeente Enschede het volledige Stadhuis, zowel binnen als buiten, voorzien van camerabeveiliging. Wij moesten hierbij rekening houden met de monumentale waarde van het object, hierdoor zijn de beveiligingscamera’s zo onzichtbaar mogelijk geïnstalleerd. Zowel in dag- en nachtsituatie geven deze beveiligingscamera’s een full HD kleurenbeeld.

 4. Brinkers Food B.V.

  Alarm Wesa doet bij ons al jaren de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabeveiliging. Wij zijn erg tevreden over Alarm Wesa.

  In onze productieomgeving is het altijd een uitdaging om passende oplossingen voor vraagstukken te vinden, dit in verband met voedselveiligheid die voorop staat. Alarm Wesa neemt altijd de tijd om met ons te zoeken naar juiste oplossing. Installateurs zijn zeer behulpzaam, deskundig en altijd klantvriendelijk. Wij bevelen Alarm Wesa zeker aan!

  Angela Rutte
  Brinkers Food B.V.

 5. Hyundai Baumaschinen

  Alarm Wesa verzorgt voor Hyundai Baumaschinen in Bad Bentheim de inbraakbeveiliging en camerabeveiliging.

  Ook over de grens in Duitsland is Alarm Wesa actief. In 2015 heeft Alarm Wesa de volledige inbraak- en camerabeveiliging verzorgd voor Hyundai Baumaschinen in Bad Bentheim.

   

 6. Leurink Mode

  Alarm Wesa verzorgt voor Leurink Mode in Borne de inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

  De volledige winkel is voorzien van Bandit mistgeneratoren. Hierdoor maken inbrekers geen kans, want wat je niet kan zien kan je niet stelen.

 7. DCW Enschede

  Alarm Wesa verzorgt voor het nieuwe pand van de DCW in Enschede de camerabeveiliging.

  Voor de DCW hebben wij de camerabeveiliging verzorgt volgens de richtlijnen van de gemeente Enschede. Het nieuwe pand is het eerste energieneutrale pand van de gemeente Enschede.

 8. Stadsbrouwerij Enschede

  In de stadsbrouwerij van Enschede hebben wij de inbraak-, brand- en camerabeveiliging verzorgd.

  In de Menistenkerk achter de Oude Markt van Enschede bevindt zich de stadsbrouwerij. Naast de brewpub van Stanislaus Brewskovitch bevindt Squal Media zich ook in het pand.

 9. Vazquez

  15Alarm Wesa heeft ons geweldig geholpen terwijl zij nog niks voor ons hadden gedaan. Na een inbraak kwamen ze binnen één dag tijd met een noodoplossing zodat ons pand in Enschede goed beveiligd was vóór de periode dat ons nieuwe systeem kwam. De service die zij verlenen is van hoog niveau en zeer klantvriendelijk waarbij de beste oplossing centraal staat. Wij raden zakelijk Twente zeker Alarm Wesa aan.

  Maarten Vazquez
  Vazquez B.V.