Alarmsysteem zakelijk

Een alarminstallatie voor uw bedrijf: bent u goed beveiligd?

Het installeren van een alarmsysteem in uw bedrijf is een must en vaak een eis van de verzekering. Om de continuïteit van uw onderneming te kunnen waarborgen is het aanschaffen van een alarmsysteem voor uw bedrijf noodzakelijk. Als bedrijf moet de inbraakbeveiliging goed geregeld zijn, Alarm Wesa denkt graag met u mee over uw beveiligingssituatie.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u zoeken wij naar het beste alarmsysteem voor uw bedrijf die voldoet aan de laatste verzekeringeisen. Aan de hand van uw eisen en wensen verzorgen wij de complete alarminstallatie. Dit kan een draadloos alarmsysteem zijn of een bekabeld alarmsysteem. Echter moet u als bedrijf wel letten op de eisen van een alarmsysteem, dit wordt omschreven in de BORG VRKI risicoklasse.

WhatsApp chatVragen? App ons
alarmsysteem

Indien de verzekering een alarmsysteem eist dan gaan wij samen met u inventariseren welke risicoklasse van de BORG VRKI wordt voorgeschreven. Aan de hand van deze BORG VRKI risicoklasse bepalen wij welke maatregelen er genomen moeten worden. Wij proberen zoveel mogelijk met de klant mee te denken over de situatie, zodat u tevreden bent en de verzekering het alarmsysteem goedkeurt.

Aan de hand van de eisen en uw wensen wordt er eventueel een onderhoudscontract en meldkamercontract afgesloten. Door het afsluiten van een onderhoudscontract en meldkamercontract bent u gewaarborgd van een goed werkend alarmsysteem. Tevens is het mogelijk het alarmsysteem te monitoren via een app op de smartphone.

Meer informatie over een alarmsysteem?

Alarm Wesa maakt gebruikt van het alarmsysteem van UTC Fire & Security / Interlogix (Aritech). Inbraakpanelen die wij installeren zijn ATS Advanced en ATS Classic. Hieronder ziet u een demo film van onze producten.

Aritech

Uw alarmsysteem bedrijf in Enschede

Alarm Wesa is dé specialist op het gebied van alarm beveiliging voor bedrijven. Als alarmsysteem bedrijf hebben wij al vele objecten mogen beveiligen. Alarm Wesa heeft bijna 40 jaar kennis en ervaring in huis en we zijn hierdoor in staat om elke situatie uitstekend te beveiligen. Zo hebben we al vele bedrijven uit en rondom Denekamp, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Losser en Enschede mogen helpen met het adviseren en realiseren van hun beveiligingsbehoefte.