Alarmsysteem particulier

Een alarmsysteem voor in uw woning: zijn uw kostbaarheden goed beveiligd?

Naast dat een alarmsysteem voor in uw woning een veilig gevoel moet geven, zorgt een alarmsysteem voor een preventieve werking. Mocht de inbreker toch een inbraakpoging doen dan zorgt het alarmsysteem er voor dat de inbreker zo vroeg mogelijk gedetecteerd wordt.

Wij bezoeken vrijblijvend uw locatie

Elke woning en te beveiligen object is anders. Alarm Wesa komt dan ook vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken. We bespreken met u de wensen en mogelijkheden en realiseren voor u een voorstel op maat. Heeft u interesse in het laten plaatsen van een alarmsysteem? Vul dan nu ons vrijblijvende afspraak formulier in zodat we met u een afspraak op locatie in kunnen plannen.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u, de particulier, bekijken wij de beste alarminstallatie voor uw huis. Dit kan een draadloos alarmsysteem zijn of een bekabeld alarmsysteem. De moderne techniek zorgt ervoor dat draadloze alarmsystemen net zo goed zijn als bekabelde alarmsystemen.
Indien de verzekering een alarmsysteem voorschrijft gaan wij samen met u inventariseren in welke risicoklasse van de VRKI u uitkomt. Aan de hand van de VRKI risicoklasse wordt er bepaald welke beveiligingsmaatregelen er moeten worden genomen. Op basis hiervan wordt er gekozen voor een draadloos alarmsysteem of een bekabeld alarmsysteem.

Alarmsysteem

Naast het installeren van een alarmsysteem heeft u de optie om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u elk jaar gewaarborgd bent van een goed werkend alarmsysteem. Samen met u wordt er tevens bepaald hoe u de alarmmelding wilt ontvangen. De alarmmelding kan direct worden doorgestuurd naar uw telefoon of u kunt gebruik maken van een meldkamer.

Tegenwoordig is het mogelijk om het alarmsysteem aan te sluiten op het internet. Hiermee kunt u gebruik maken van de app op de smartphone om het alarmsysteem in en uit te schakelen en het alarmsysteem te monitoren.

WhatsApp chatVragen? App ons

Vraag ons om informatie of advies

Heeft u nog vragen of wilt u nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Alarm Wesa maakt gebruikt van het alarmsysteem van UTC Fire & Security / Interlogix (Aritech). Inbraakpanelen die wij installeren zijn ATS Advanced en ATS Classic. Hieronder ziet u een demo film van onze producten.

Aritech

Uw alarminstallatie bedrijf in Enschede

Alarm Wesa is al jaren uw alarminstallatie bedrijf in Enschede. Als alarmsysteem bedrijf hebben wij al vele woningen en andere objecten in en rondom Enschede, Losser, Haaksbergen, Hengelo, Borne en Denekamp van een alarmsysteem voorzien. Alarm Wesa heeft al bijna 40 jaar ervaring als inbraakbeveiligingsbedrijf en kan u dus zeer vakkundig adviseren.

Heeft u nog vragen of wilt u nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!