Alarmsysteem particulier

Een alarmsysteem voor in uw woning: zijn uw kostbaarheden goed beveiligd?

Naast dat een alarmsysteem voor in uw woning een veilig gevoel moet geven, zorgt een alarmsysteem voor een preventieve werking. Mocht de inbreker toch een inbraakpoging doen dan zorgt het alarmsysteem er voor dat de inbreker zo vroeg mogelijk gedetecteerd wordt.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u, de particulier, bekijken wij de beste alarminstallatie voor uw huis. Dit kan een draadloos alarmsysteem zijn of een bekabeld alarmsysteem. De moderne techniek zorgt ervoor dat draadloze alarmsystemen net zo goed zijn als bekabelde alarmsystemen.
Indien de verzekering een alarmsysteem voorschrijft gaan wij samen met u inventariseren in welke risicoklasse van de VRKI u uitkomt. Aan de hand van de VRKI risicoklasse wordt er bepaald welke beveiligingsmaatregelen er moeten worden genomen. Op basis hiervan wordt er gekozen voor een draadloos alarmsysteem of een bekabeld alarmsysteem.

 

Contact PersonVragen? App ons
Alarmsysteem

Naast het installeren van een alarmsysteem heeft u de optie om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u elk jaar gewaarborgd bent van een goed werkend alarmsysteem. Samen met u wordt er tevens bepaald hoe u de alarmmelding wilt ontvangen. De alarmmelding kan direct worden doorgestuurd naar uw telefoon of u kunt gebruik maken van een meldkamer.

Tegenwoordig is het mogelijk om het alarmsysteem aan te sluiten op het internet. Hiermee kunt u gebruik maken van de app op de smartphone om het alarmsysteem in en uit te schakelen en het alarmsysteem te monitoren.

Meer informatie over een alarmsysteem?

Alarm Wesa maakt gebruikt van het alarmsysteem van UTC Fire & Security / Interlogix (Aritech). Inbraakpanelen die wij installeren zijn ATS Advanced en ATS Classic. Hieronder ziet u een demo film van onze producten.

Aritech