Particuliere camerabeveiliging

camerabeveiliging

Wij bezoeken vrijblijvend uw locatie

Elke woning of te beveiligen object is anders. Alarm Wesa komt daarom ook vrijblijvend bij u op locatie om een situatie-analyse te maken.  Tijdens dit bezoek zullen wij u ook adviseren over:

  • Wat het meest geschikte systeem is voor uw situatie;
  • Hoeveel camera’s u nodig heeft om alle risicovolle ingangen te beveiligen;
  • Het systeem waarin de beelden het beste kunnen worden opgeslagen en kunnen worden bekeken.

Nadat wij een goed beeld hebben gekregen van de situatie en samen met u de wensen hebben besproken maken wij voor u een  vrijblijvende offerte op maat. Vul nu ons vrijblijvende afspraak formulier in, zodat we met u afspraak op locatie in kunnen plannen. Wij adviseren u graag.

Alarm Wesa voorziet in uw behoefte van camerabewaking bij u thuis. Voor zowel IP camera beveiliging als analoge camera beveiliging kunt u bij ons terecht. De beelden van uw camerabewaking kunnen een cruciale rol spelen zodra er zich iets ongewenst voordoet in en rondom uw huis. Via het internet kunt u op ieder gewenst moment de beelden van uw beveiligingscamera bekijken. Zo kunt u de beelden bekijken via de pc, tablet en/of smartphone.

WhatsApp chatVragen? App ons

Meer informatie over camerabeveiliging?

Merken bewakingscamera’s die wij o.a. voeren zijn HikVision, Dahua, TruVision en Sony Bosch. Per situatie moet er worden gekeken wat de beste beveiligingscamera is voor het gewenste camerabeeld. Hieronder ziet u een demo film van onze producten.

Uw beveiligingscamera installatiebedrijf in Enschede

Alarm Wesa voorziet in de volledige behoefte van beveiliging. Als u op zoek bent naar een beveiligingscamera dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij leveren onze diensten door heel Regio Twente en hebben al vele beveiligingscamera systemen voor bedrijven in en rondom Losser, Haaksbergen, Enschede, Denekamp, Hengelo en Borne mogen realiseren.

Veel gestelde vragen over camera beveiliging

Hoeveel beveiligingscamera’s heb ik nodig?
Om te kunnen weten hoeveel beveiligingscamera’s u nodig heeft om uw huis te beveiligingen is het belangrijk om na te denken over:

  • Wat u precies allemaal wilt beveiligen
  • Waar de beveiligingscamera’s op gericht moeten zijn
  • Hoeveel ingangen uw woning heeft

Voor het beveiligen van een woning worden er vaak vier beveiligingscamera’s gebruikt. Er kan dan een camera bij de voordeur, bij de achterdeur, in de tuin en bij de schuur worden gehangen. Voor extra veiligheid kan er ook worden gekozen om bij de voor- en achterdeur twee camera’s neer te hangen. Zo wordt het onklaar maken van een beveiligingscamera een stuk moeilijker gemaakt.