Brandbeveiliging particulier

Brandbeveiliging thuis: slaapt u veilig?

Een rookmelder en CO melder (koolmonoxide) kunnen mensenleven redden en materiaalschade beperken. Te veel mensen zijn zicht niet bewust van de gevaren van o.a. brand in huis. Naast de schade die een woningbrand aanricht, raken veel mensen hierbij gewond. Het plaatsen van een rookmelder en CO melder kan veel ellende besparen.

Het vroegtijdig detecteren van een beginnende brand en andere calamiteit kan mensenlevens redden en materiaalschade beperken. Het enige wat functioneert tijdens uw slaap is uw gehoor. Een rookmelder en CO melder is hierbij de ideale oplossing. De melders waarschuwen u en als u bent aangesloten bij een meldkamer dan worden de waarschuwadressen direct geïnformeerd.

Contact PersonVragen? App ons
rookmelder

Een rookmelder of CO melder wordt vaak aangesloten op een inbraakbeveiligingssysteem. Alarm Wesa installeert complete systemen voor effectieve preventie van calamiteiten. Bij een installatie wordt er door een vakman gekeken waar een melder moet worden geplaatst en wat voor type melder. Want verschillende leefruimtes vragen om een professionele kijk op het gebied van preventie.

Meer informatie over brandbeveiliging?

Alarm Wesa maakt gebruikt van rookmelders van UTC Fire & Security / Interlogix (Aritech) en NEST Protect. Hieronder ziet u een demo film van onze producten.

NEST Protect